Programi

Elektronsko podnošenje carinskih postupaka, Provozn (NCTS), Ovlašteni primatelj (NCTS), Izvoz (ECS), Sigurnosna izvoza (EXS), Sigurnosna uvoza (ICS), TARIC (jedinstveni tarifni sustav EU sa prikazom svih predviđenih mjera zavisno od zemlje uvoza/izvoza). Osim samih carinskih postupaka na raspolaganju i svi prateći dokumenti/obrasci u postupku (CMR, EUR-1, Dispozicije…). Automatski pozadinski upiti preko timera, a time i prihvat svih naknadnih poruka dok vas nema.

Kompletno rješenje za Intrastat izvještavanje (praćenje robne razmjene sa zemljama unutar EU). Program je potpunosti samostalan u potpisivanju i komunikaciji sa carinskim G2B servisom. Može se koristiti za potrebe vlastitog izvještavanja ili za potrebe zastupanja prema drugim obveznicima Intrastata. Iskoristite mogućnosti preuzimanja svih prometa iz vlastitih ERP sustava.

Evidencija prometa strane robe u carinskom skladištu. Sa svim potrebnim rekapitulacijama program udovoljava svim zahtjevima i kontrolama Carine, a također i svim evidencijama za potrebe knjigovodstva. Podržana je i mogućnost izdavanja fiskalnog računa za gotovinske naplate kod isporuke na brodove.

Sve što je potrebno za opskrbu brodova, Carinsko skladište tip “D” za stranu robu kao i evidencija prometa domaće robe. Uključene sve vrste prometa, izvoz kao i veleprodaja. Podržana je i mogućnost izdavanja fiskalnog računa za gotovinske naplate kod isporuke na brodove.